Fix Plus ® Twist Clips 1000 st. 1,5 mm
0 Reviews | Review toevoegen

Twist Clips zijn te gebruiken in combinatie met de Twist Caps

Artikelnummer

SC1000-15 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 74,10 *
Prijs per emmer

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Fix Plus ® Twist Clips 1000 st. 1,5 mm 

De Twist Levelling clips zijn de basis van het “Fix Plus Twist Systeem” In combinatie met de caps is een perfect resultaat haalbaar zonder de fixeer tang die je gebruikt bij het “normale” levelling systeem. Deze clips zijn gefabriceerd uit hoogwaardig materiaal waardoor de clips  een enorme trekkracht hebben en je ze kunt verwerken met zware, tot extra zware tegels. Ondanks de sterkte van deze clips zijn deze toch eenvoudig te verwijderen. Dit door met de voet, of met een rubber hamer, tegen de zijkant en met de voeg mee tegen de cap aan te schoppen.

Verwerken Twist Levelling Clips

Na het aanbrengen van de tegellijm wordt de tegel in de tegellijm gelegd. Daarna kan de Twist Levelling Clip onder de tegel geschoven worden. Plaats nu de volgende tegel en schroef te bijbehorende caps op de clips. Na het aanbrengen van de caps is het mogelijk het tegelwerk te corrigeren indien dit nodig is.
 

Voordelen en verbruik van het Twist systeem 

Doordat de Caps van het Twist systeem openingen hebben kun je het systeem vlekkeloos op twee manieren gebruiken. Je kunt het systeem gebruiken door de Clips & Caps ongeveer 5 cm. uit de hoeken van uw tegelwerk te plaatsen net zo als het traditionele systeem. Door de openingen in de caps is het ook mogelijk de clips en caps op de kruispunten te plaatsen zonder dat u het zicht verliest op uw voegen spel. Dit heeft als voordeel dat er minder materiaal wordt gebruikt. Hierdoor werkt u sneller en voordeliger.

berekening levelling systeem

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1295 reviews.