Nederlands

tegel nivelleer garantieDe levelling clips vormen de basis van het Fix-Plus levelling systeem. Deze worden met de "T" vorm onder en tussen de vloer en/of wandtegel geplaatst. De levelling clips kunnen als afstand houder worden gebruikt, De Levelling clips zorgen voor een voeg breedte van 1, 1.5, 2 of 3 mm. 
Na het uitharden van de tegellijm kunnen de clips eenvoudig worden verwijderd.  Er is een breekpunt aan de onderzijde van te clips zodat er geen resten in de voeg achterblijven.

De levelling clips zijn sterk, en toch eenvoudig te verwijderen! 

Bezig met laden...


 


Levelling Clips. 

​De levelling clips van Fix Plus Nederland zijn perfect ontworpen. De levelling clips zijn van extreem goede kwaliteit en zo ontworpen dat ze tijdens het aantrekken van de keggen niet afbreken. Dit maakt het werken met onze levelling clips een stuk aangenamer en zo voorkom je ergernis. Wat even belangrijk is, is dat de levelling clips na het uitharden van de tegellijm eenvoudig te verwijderen zijn. Er blijven geen hinderlijke resten achter in de voegen. Het breekpunt bevind zich onder aan de clip waar deze keurig afbreekt. 

Verpakking levelling clips. 

​De tegellevelling clips zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen. Voor een kleine klus, of voor al men net niet genoeg heeft hebben we de zakken van 100 st. Deze worden geleverd in de verschillende voeg breedtes. Clips van 1mm, clips van 1,5 mm, clips van 2 mm, en clips van 3 mm. Maar ook de levelling clips voor extra dikke tegels en natuursteen leveren we in kleine zakken van 100 st. 

​Starters Kit inclusief levelling clips. 

​Met alleen de levelling clips bent u er nog niet. Om perfect tegelwerk te maken heeft u ook de levelling keggen nodig. De mooi oranje gekleurde keggen zorgen er uiteindelijk voor de de tegels gelijk komen te liggen. Om een beter resultaat te krijgen fixeer je de keggen met de speciale tegel tang. Hiermee kun je de keg goed in de clips drukken. 

 
 

ONZE GEGEVENS


TEL:  0320-769143

PH Totaal BV - Fix Plus Nederland
Spuiweg 63 
8243 PW Lelystad 

IBAN: NL52 INGB 0006 5120 52
BIC: INGBNL2A 

KVK 69095132
BTW NL857731154B01
 

 
 

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.3/10 gebaseerd op 484 reviews.