Filter

close
0
Onbeperkt
Clips-&-Keggen

tegel nivelleer garantie
De levelling clips vormen de basis van het Fix-Plus levelling systeem. Deze worden met de "T" vorm onder en tussen de vloer en/of wandtegel geplaatst. De levelling clips kunnen als afstand houder worden gebruikt, De Levelling clips zorgen voor een voeg breedte van 1, 1.5, 2 of 3 mm.  Na het uitharden van de tegellijm kunnen de clips eenvoudig worden verwijderd. Er is een breekpunt aan de onderzijde van te clips zodat er geen resten in de voeg achterblijven. Onze levelling clips zijn oersterk, maar toch zijn deze makkelijk te verwijderen. Dat maakt het verschil. Weergave:


Bezig met laden...


Levelling Clips


De levelling clips van Fix Plus Nederland zijn perfect ontworpen. De levelling clips zijn van extreem goede kwaliteit en zo ontworpen dat ze tijdens het aantreken van de keggen niet vroegtijdig afbreken. Dit maakt het werken met onze levelling clips een stuk aangenamer en je voorkomt ergenis. Wat even belangrijk is, isdat de levelling clips, na het uitharen van de tegellijm, eenvoudig te verwijderen zijn. Er blijven geen hindelijke resten achter in de voegen. Het breekpunt bevindt zich onder aan de clip waar deze keurig afbreekt.

 

Verpakking levelling clips 


De tegel levelling clips zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen. Voor een kleine klus, of voor als men net niet genoeg heeft, hebben we zakken van 100 st. Deze worden geleverd in verschillende voegbreedtes. Clips van 1 mm, clips van 1,5 mm, clips van 2 mm en clips van 3 mm. Maar ook de levelling clips voor extra dikke tegels en natuursteen leveren we in kleine zakken van 100 stuks.

 

Starters Kit inclusief levelling clips 


Met alleen de levelling clips bent u er nog niet. Om perfect tegelwerk te maken heeft u ook de levelling keggen nodig. De mooi oranje gekleurde keggen zorgen er uiteindelijk voor de de tegels gelijk komen te liggen. Om een beter resultaat te krijgen fixeer je de keggen met de speciale tegel tang. Hiermee kun je de keg goed in de levelling clips drukken. 
 


Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1970 reviews.

Ons tegel levelling systeem wordt gedistribueerd door PH Totaal BV