*** ® Origineel sinds 2010 *** Niet voor niets het best verkochte systeem van Nederland ***
0
Winkelwagen
€ 0,00
De presentatie wand is een 1 meter stelling waarin de producten van Fix-Pus goed tot hun recht komen. De stelling is voorzien van een LCD display waar de instructie film wordt getoond. De stelling kan eenvoudig uit gebreid worden. Aan de bovenkant van de stelling is een lichtbak gemonteerd waarop het Fix plus logo is afgebeeld. Deze afbeelding kan voorzien worden met uw eigen logo. Hierin kan ook maatwerk worden toegepast. 

Een echte "eyecatcher" is de vloer display. Op de vloerdisplay zijn 4 tegels gemonteerd met het levelling systeem. Aan de voorgemonteerde haak kan een levelling tang worden gehangen, en er is ruimte voor een folderbakje met folders. Er is met beeldmateriaal een kleine uitleg over wat het systeem inhoud, en waarvoor het tegel levelling systeem bedoeld is. Deze display is c.a. 50 cm breed en 80 cm hoog en is eenvoudig te monteren. 

De tegel display is een makkelijke stander die op uw balie geplaats kan worden. Uw klant kan het Fix Plus sysyteem bekijken en "voelen". De display is voorzien van 2 tegels van 15x15 die samen worden gehouden door twee levelling clips, en twee keggen
Deze balie display laat zien wat het Fix-Plus systeem inhoud en hoe het werkt. Aan de achterzijde staat het verbruikschema afgebeeld zodat u en uw klant direct kan zien hoeveel levelling clips nodig zijn voor zijn klus. 

Interesse In Een Samenwerking?

  Neem contact op met onze vertegenwoordiger Peter Hogeveen. Hij legt u graag uit wat de mogelijkheden zijn.

Peter Hogeveen
Telefoon : 0320-769143
E-Mail: peter@fixplus.nl 

Beoordeling

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 926 reviews.