*** ® Origineel sinds 2010 *** Niet voor niets het best verkochte systeem van Nederland ***
0
Winkelwagen
€ 0,00

HET HERROEPINGSRECHT & RETOURNEREN.


U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzondkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar Fix Plus Nederland zijn voor onze rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Fix Plus Nederland geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fix-plus.nl of telefoon: 0320-769143.

U kunt de koopovereenkomst herroepen door het herroepingsformulier in te vullen, te ondertelkenen en dit met het (de) betreffende artikel(en) te retourneren. Het herroepingsformulier vindt u HIER. Dit formulier kunt u mailen naar info@fix-plus.nl Wij zorgen ervoor dat u een retourlabel toegezonden krijgt waarmee u kostenloos kunt retouneren.

We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van uw product op onze retourenafdeling, terug te storten. Soms lukt dit misschien niet, maar U kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval 14 dagen na uw retourmelding het geld terug hebt.

DRUKKE TIJDEN.


Wij snappen als geen ander dat het drukke tijden zijn als er verbouwd of geklust wordt. Het kan dus voorkomen dat u geen tijd heeft uw retour tijdens deze drukte aan te melden, of u vergeet het simpelweg. Fix Plus Nederland doet hier dan ook niet moeilijk om. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook als het wettelijke herroepings termijn is verlopen, kunt u gerust contact met ons opnemen en we zorgen voor een oplossing. Beloofd is beloofd!

Beoordeling

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop webshop software

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.3/10 gebaseerd op 876 reviews.