Het Herroepingsrecht & Retourneren.

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzondkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van u thuis naar Fix Plus Nederland zijn voor onze rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Fix Plus Nederland geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via service@fixplus.nl of telefoon: 0320-769143.

U kunt de koopovereenkomst herroepen door het herroepingsformulier in te vullen, te ondertelkenen en dit met het (de) betreffende artikel(en) te retourneren. Het herroepingsformulier vindt u HIER. Dit formulier kunt u mailen naar service@fixplus.nl Wij zorgen ervoor dat u een retourlabel toegezonden krijgt waarmee u kostenloos kunt retouneren.

We doen er alles aan je aankoopbedrag binnen 3 werkdagen, na ontvangst van uw product op onze retourenafdeling, terug te storten. Soms lukt dit misschien niet, maar U kunt er op vertrouwen dat je in ieder geval 14 dagen na uw retourmelding het geld terug hebt.

Drukke tijden.

Wij snappen als geen ander dat het drukke tijden zijn als er verbouwd of geklust wordt. Het kan dus voorkomen dat u geen tijd heeft uw retour tijdens deze drukte aan te melden, of u vergeet het simpelweg. Fix Plus Nederland doet hier dan ook niet moeilijk om. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook als het wettelijke herroepings termijn is verlopen, kunt u gerust contact met ons opnemen en we zorgen voor een oplossing. Beloofd is beloofd!

Retour aanmelden.

Uw retour aanmelen is simpel.
Vul het onderstaan formulier zo volledig mogelijk in. U ontvangt van ons een e-mail met de instructies om uw bestelling, gedeeltelijk of in zijn geheel, te retourneren.
Onze retour servise is voor u GRATIS

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1208 reviews.