Filter

close
0
Onbeperkt
Tegelboren-&-Schijven
De tegelboren van Fix Plus zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Onze boren zijn getest en van zeer goede kwaliteit. De tegelboren in de maten: 6 mm, 8 mm, 10 mm en 12 mm zijn voorzien van een speciale wax. Hiermee worden de boren gekoeld en verlengt de levenduur van de tegelboren. 

Misgrijpen is verleden tijd met onze uniek samengestelde droog tegelboren set’s. Kies een set voor de kleine gaten van 6 t/m 12mm, of een set met alle grote boren van 27 t/m 68 mm. Ook een combinatie van beide is een mogelijkheid. Voordeel van deze set's is dat alle boren eenvoudig na te bestellen zijn, en dat u zo te tegelboren set's altijd in top conditie kunt houden.


Weergave:


Bezig met laden...

Tips voor het boren van gaten in harde tegels.

 
Tegelboor, In harde tegels borenNa uitvoerig testen door een test team samen gesteld uit tegelzetters en badkamer installateurs hebben we onze tegelboren, net als ons nivelleer systeem, geperfectioneerd. De tegelboren zijn in alle gangbare maten te verkrijgen en boren moeiteloos door de hardste materialen. Onze tegelboren zijn getest op snoeiharde ceramische vloertegels die tegenwoordig ook op de wand worden toegepast. Hierdoor kunnen met normale boren problemen ontstaan en kunnen de tegels zelfs kapot barsten tijden het boren. De tegelboren in de kleinere maten zijn voorzien van een speciale wax die de tegelboren tijdens het boren van de gaten koelen. Bij de maten vanaf 27 mm worden de boren gekoeld doormiddel van luchtstroming. Ook kunt u de tegelboren koelen met, bijvoorbeeld een plantenspuit, de tegelboren te bevochtigen. Dit is echter niet nodig.
 

Boren in geplaatste wand- en/of vloertegels.

  • Zorg bij het boren dat de tegellijm achter de tegels die reeds geplaats zijn volledig is uitgehard.
  • Meet bij het bepalen van de plaats waar het gat moet komen altijd goed na.
  • Gebruik nooit een klopboormachine om door de tegels te boren. Als u eenmaal door de tegels heen bent en u moet verder boren in b.v. beton is dit geen probleem. Neem hiervoor een geschikte boor en niet de tegelboor. 
     

Boren in tegels die nog geplaatst moeten worden. 

  • Zorg ervoor dat tijdens het boren in de tegel, de tegel op een stabiele ondergrond ligt.
  • Laat de tegelboor zijn werk doen, en forceer uw machine nooit.


Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1970 reviews.

Ons tegel levelling systeem wordt gedistribueerd door PH Totaal BV