Filter

close
0
Onbeperkt
Tegeldragers
Weergave:


Bezig met laden...

MIN. -MAX. HOOGTE 102 - 130 mm

5,57*

Prijs per stuk

Levertijd: 1 - 3 Werkdagen
remove add
Bestellen

Op voorraad

(1)Fix Plus tegeldragers worden gebruikt voor tuinterrassen, galerijen, balkons en buitenvloeren (keramische buitentegels met een dikte van 2 cm) Maar ook voor technische- en werkvloeren. Met de speciale opzet stukken is een vlonderterras eenvoudig te realiseren.
Door de gepatenteerde corrector kan er over bijvoorbeeld een balkon met afschot zonder extra stel werk een vlakke vloer worden gerealiseerd.
De verwijderbare tabs zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten, 2, 3 en 4 mm. waardoor er voor elke situatie een geschikte voegbreedte kan worden gecreëerd.

VOORDELEN TEGELDRAGERS
Afschot zonder stel werk opvangen doormiddel van de corrector.
Perfecte afwatering door verschillende tabs voor de voegbreedtes.
Bestand tegen alle weersomstandigheden.
Isolerend waardoor de dakbedekking een langere levensduur heeft.
Traploos verstelbaar van 30 tot 245 mm. (in combinatie met de zelf nivelerende corrector)


Voor alle informatie over onze tegeldragers, verwijzen wij u graag naar onze informatieve website:
WWW.FIXPLUS-TEGELDRAGERS.NL
 

Nieuw in het assortiment opgenomen zijn de verstelbare tegeldragers. Deze worden toegepast op bijvoorbeeld terrassen, balkons en galerijen. Door dat de tegeldragers met een schroef beweging perfect op hoogte worden gesteld, zijn deze geschikt om vloeren op te hogen van 30 tot 215 millimeter.
Men kan denken aan balkontegels, betontegels en de populaire keramische buitentegels. Uniek aan dit systeem is de gepatenteerde corrector. Hiermee leg je ondergronden met een afschot tot 5% zonder stelwerkzaamheden eenvoudig waterpas. De tegeldragers zijn verkrijgbaar met verschillende tabs. Deze worden aan de bovenzijde gemonteerd door een kliksysteem. Hierdoor creëert men een gewenste voegbreedte van 2, 3 of 4 millimeter waar het regenwater zijn afvoer door vindt. De roterende kop van de tegeldrager zorgt ervoor dat na aanbrengen van de tegels de tegels op eenvoudige wijze gesteld kunnen worden. Tevens is er een speciale ratel ontwikkeld zodat bij zwaardere tegels het stelwerk verlicht wordt.  
De tegeldragers zijn te bestellen in 5 varianten. De laagste tegeldrager is verstelbaar van 30 tot 40 millimeter. De hoogste is verstelbaar van 75 tot 215 millimeter. Door de 5 varianten is elke gewenste hoogte te realiseren en met de extra extensies kan er meer hoogte worden gecreëerd.
De tegeldragers zijn van uitmuntende kwaliteit. Dat vindt men terug in de draagkracht van de tegeldragers. Deze kunnen, bij een ingeschroefde, dus op de laagste stand, een druk aan van 2000 kilogram per tegeldrager. Bij een uit geschroefde stand kan deze een druk aan van 1400 kg.
Het ontwerp van de tegeldragers zijn zo ontworpen dat deze bij buitengebruik en bij natte weersomstandigheden, hier geen water in blijft staan. Dit komt de hygiëne ten goede.
 


Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1970 reviews.

Ons tegel levelling systeem wordt gedistribueerd door PH Totaal BV