VERZENDING NAAR BELGIË.


Ook de verzendingen naar België gaan razend snel. Doordat Post NL en Bpost een goede samenwerking hebben worden de bestelling, net al in Nederland, vaak de volgende werkdag al bezorgd. Dus besteld u voor 15:00 uur dan kun je er vanuit gaan dat je bestelling de volgende werkdag word geleverd. 

UITZONDERINGEN.


Pakketen tot 55 kg. kunnen wij verzenden met Post NL. Deze bestellingen heeft u dan ook razend snel in huis. Zendingen die wij per pallet moeten verzenden, zoals grote zakelijke bestellingen, kunnen iets langer duren. 

BTW VRIJ BESTELLEN.


Bent u ondernemer in België en heeft u een Belgisch BTW nummer, dan kunt u bij Fix Plus Nederland BTW vrij bestellen. Om BTW vrij te bestellen kunt u een bestelling, net als normaal, plaatsen op de website, alleen rekent u deze niet direct af. Plaats de bestelling als volgt. 

1.   Plaats de producten die u wilt bestellen in de winkelwagen. 
2.   Voer je gegevens in en klik in de eerste kolom "ZAKELIJK" aan om zo uw BTW nummer in te voeren. Het KVK nummer is niet noodzakelijk.
3.   Kies in de tweede kolom de betaalmethode "BTW vrij".
4.   Controleer in kolom 3 de bestelling en klik op "bestellen en betalen". 

De BTW zal nog niet van het totaal bedrag zijn afgetrokken. Na controle van uw BTW nummer verwijderen wij de BTW van het totaal bedrag en sturen een link waarmee u de betaling kunt afronden. 

Heeft u nog vragen over het BTW vrij aanschaffen van uw producten kunt u contakt opnemen met onze klantenservice. 
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1208 reviews.