Hoe werkt het Tegel Levelling Systeem?

Op deze pagina kunt u een aantal video's bekijken waarmee een indruk krijgt hoe het tegel levelling systeem in de praktijk werkt. Voor onmisbare tips bij het tegelzetten kunt op deze pagina kijken... 


Korte instructie video waarin een paar korte stappen het levelling systeem wordt uitgelegd.
Complete video instructie voor het leggen van vloertegels. Hier laten we uitgebreid zien hoe je het levelling systeem toepast. In deze video laten we zien hoe je een vloertegel van 60 x 60 100% vlak legd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van levelling clips van 2 mm. De clips zijn geschikt voor tegels met een dikte van 3 tot 13 mm. Deze clips kunt u op de volgende pagina vinden...Hier laten we zien hoe een vloer gelegd wordt met keramisch parket. Tegenwoordig worden de "planken" steeds groter om ze zo nog meer op echt hout te laten lijken. Door het grote formaat van het keramisch parket wordt is lastiger deze mooi vlak te leggen, en men kan stellen dat bij het leggen van keramisch parket een goed levelling systeem onmisbaar is geworden. Deze video is mede mogelijk gemaakt door Montagebedrijf Van Zeeland uit Lelystad. 


Ook wandtegels verdienen een optimale plaatsing. Niets is zo vervelend als "niet vlakke" wandtegels. Een wandtegel maakt je badkamer, toilet of keuken en het is dus van belang dat deze perfect geplaatst worden. Geen storende randen die het strijklicht benadrukken, maar een mooie egale oppervlakte. In deze video laten we tevens zien hoe eenvoudig de levelling clips en keggen zich laten verwijderen na het uitharden van de tegellijm. 
Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren.

De waardering van Fix Plus Nederland is een 9.2/10 gebaseerd op 1239 reviews.